Nyheter
2010-08-30   |   Publicerad 06:29

Kunderna välkomnar våra tjänster


Responsen från marknaden har inte låtit vänta på sig. Inloggningslösningar som tjänst är ett uppskattat tillskott till identitet- och åtkomstområdet och kunderna strömmar till.

 

Redan 2006 identifierade grundarna av Svensk e-identitet AB att det behövdes förändringar inom området identitets- och åtkomsthantering. Det var svårt, oöverblickbart och dyrt att införa avancerade identitets- och åtkomstlösningar.

 

I början av 2008 började utvecklingen av det vi nu ser resultatet av, kompletta och prisvärda identitets- och åtkomstlösningar i molnet som kunderna älskar. Kunderna finns nu inom ett flertal olika branscher och behoven av lösningar ser helt olika ut.

 

Våra kunder behöver inte investera i teknik, kompetens eller dyra projekt. Genom att tjänsterna finns i molnet så finns de också på kran. När en ny inloggningsmetod ska införas eller ett nytt system införas så är lösningen ofta igång direkt eller inom någon dag. Lika snabbt går det att stänga av tjänster om de inte behövs eller pga att marknaden/konjukturen slår mot företaget.

 

Är du också trött på dyra licenser, stora konsultfakturor och oöverblickbara projekt. Välkommen att prova oss. Ring 018-430 18 18.

Visa alla nyheter