Nyheter
2011-04-12   |   Publicerad 14:02

Lyssna till oss på Tietos Procapita Education Expo den 10-11 maj


Många har saknat oss på mässor och utställningar men nu finns det en chans att både möta oss samt lyssna till oss på Tietos Procapita Education Expo.

 

Den 10-11 maj är Svensk e-identitet både utställare och talare på Tietos Procapita Education Expo.  Procapita Education Expo är Tietos användarträff för alla systemansvariga, användare och intressenter av Procapita Education.

 

I vår monter kommer besökarna att få se och höra om hur vi tillsammans med Tieto löser säker åtkomst för alla användargrupper samt hur administrationen av användarkonton kan minimeras. En stor nyhet som presenteras är också möjligheten för användare att få så kallade e-medborgarkonton. Ett e-medborgarkonto ersätter systemspecifika konton och kan återanvändas för inloggning till flera system.

 

Den 10 maj kl. 15.00-15.40 samt 15.50-16.30 håller Jörgen Hellgren från Svensk e-identitet passet "Vilka ska komma åt Procapita Education och hur? Är det säkert?" Under passet går Jörgen igenom hur Tietos kunder på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kan införa Single Sign On (SSO) och säker åtkomst till Procapita Education med flera system.


Läs mer om Procapita Education Expo

 

Samtidigt som Procapita Education Expo pågår är Svensk e-identitet även utställare på Sitevisiondagarna i Örebro. Läs om vår medverkan på Sitevisiondagarna här.

 

Visa alla nyheter