Nyheter
2011-11-27   |   Publicerad 21:51

HSA-ombud för tandvården


För att privata tandvårdsmottagningar ska kunna finnas med i Jämförelsetjänst tandvård, vara sökbara via www.1177.se, www.omvard.se och inom kort även www.hitta.se, krävs att uppgifter om tandvårdsmottagningen läggs in i en nationell vård- och omsorgsdatabas som kallas HSA.

 

Svensk e-identitet AB var det första nationella HSA-ombudet på marknaden som började registrera privata vård- och omsorgsgivare i HSA. Med en etablerad verksamhet kan Svensk e-identitet erbjuda det bredaste tjänsteutbudet och de lägsta priserna för tandvårdsmottagningar och övriga vård- och omsorgsgivare.

 

Gå till Svensk e-identitets HSA-ombudstjänst för tandvårdsmottagningar

 

 

Om "jämförelsetjänst tandvård" och 1177.se
Socialdepartementet har initierat projekt "Jämförelsetjänst tandvård" för att patienter ska hitta samlad information om vårdgivare inom tandvården på ett ställe. Genom att göra tandvårdsmottagningar sökbara på Sveriges största webbplats för vård, "Hitta och jämför vård" på 1177.se, bidrar det till en ökad samhällsinformation. 1177.se har cirka 1,7 miljon besökare per månad, varav över en miljon unika.

 

Den nya jämförelsetjänsten inom tandvård blir en del av den nationella tjänsten "Hitta och jämför vård" på 1177.se. Här kan allmänheten få hälso- och sjukvårdsinformation, anonymt ställa frågor och få ett personligt svar, leta vård i hela Sverige och använda lokala e-tjänster för att kontakta vården. Texterna skrivs av expertis såsom läkare, sjuksköterskor, tandläkare, tandhygienister och apotekare.

 

1177.se är landstingens och regionernas gemensamma tjänst till allmänheten för råd om vård. Webbplatsen är fri från kommersiella intressen.

 

 


Kontakt

e-post: info@e-identitet.se

tel: +46(0)18-430 18 18

 

Visa alla nyheter