Nyheter
2012-06-04   |   Publicerad 09:14

Office 365 - Erbjudande till Microsoftpartners


Företagsmarknaden rör sig snabbt mot molntjänster. För er som konsultföretag eller tjänsteleverantör är Microsoft Office 365 ett självklart val att erbjuda era kunder. Med Svensk e-identitets inloggningslösningar kan ni erbjuda slutanvändarna en mer flexibel och enklare inloggning.

 

Med Microsoft Office 365 kan företagare arbeta flexibelt med Microsoft hela office paket. Men för att inloggningen till Microsoft Office 365 ska ske via företagets lokala Active Directory så krävs det ADFS-servrar. Dessa kan kan vara tekniskt avancerade att administrera och installera och kräver dessutom en egen server.

 

Svensk e-identitet har nu byggt in stöd för ADFS2.0 med STS tekniken. Det innebär att vi stödjer Microsoft Office 365 fullt ut. Användare kan logga in med sitt lokala AD-konto och komma åt alla Microsoft Office 365 tjänster, även de rika klienterna.

Återförsäljare!
Vi söker nu konsultföretag och tjänsteleverantörer som marknadsför och återförsäljer Microsoft Office 365 och som behöver hjälp med att integrera AD till Microsoft Office 365, utan ADFS-servrar.

 

Demo
Kontakta oss för att få ett demo på hur en inloggning till Microsoft Office 365 går till med hjälp av en webläsare, Outlook klient, Microsoft Word/Excel och Lync 2010.

 

 

Kontakt
e-post: info@e-identitet.se
tel: +46(0)18-430 18 18

Visa alla nyheter