Nyheter
2012-06-15   |   Publicerad 18:23

Vi expanderar och söker en utvecklare till Uppsala


Svensk e-identitet AB är ett av de ledande företagen i Sverige vad det gäller att leverera lösningar för inloggning och signering till alla former av webbplatser, organisationer och applikationsleverantörer.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i vårt utvecklingsteam som består av utvecklare i Sverige och Tunisien. Totalt är ni sex personer i teamet. Du kommer att arbeta i ett team som vidareutvecklar både arkitektur och i back-end av våra molntjänster. Arbetet har stort säkerhetsfokus och krav på kunskaper inom många olika tekniska områden.

 

Kvalifikationer

  • Minst tre års erfarenhet av professionell webbutveckling med PHP med backend som huvudfokus
  • Stor erfarenhet av templatespråk liknande Smarty
  • Erfarenhet av distribuerad programmering för applikationsskalning
  • Kunskaper inom TCP/IP är ett krav
  • Linuxkunskaper är ett krav
  • Kunskaper inom SAML 2.0, ADFS, OAuth är meriterande


Du bör vara en initiativrik och ansvarstagande person som gillar att jobba med frihet under ansvar, och gillar att arbeta i en flexibel organisation. Du bör vara strukturerad och analytisk men samtidigt kreativ och initiativrik person som levererar resultat med mycket hög kvalitet.

Placering

Tjänsten är på vårt huvudkontor i Uppsala på Vaksalagatan 6. Vi sitter i ljusa trevliga lokaler 50 meter från Stora torget.

 

Om Svensk e-identitet

Svensk e-identitet ägs av de tre grundarna som alla är aktiva i verksamheten. Företaget präglas av att vara mycket nyskapande och leder utvecklingen i Sverige. Vi ser nu fram emot lansering av våra tjänster utanför Sverige under 2013.

 

Kontakt och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Westöö, chef för IT&Utveckling, 018 – 481 19 03. Ansökningar skickas till Patrik Sandberg via patrik.sandberg@e-identitet.se

Vi hanterar ansökningar löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast 31 juli.

 

Visa alla nyheter