Nyheter
2013-11-29   |   Publicerad 09:38

Net iD för Mac-användare


Svensk e-identitet erbjuder nu Mac-användare Net iD för SITHS-certifikat. Kontakta oss om ni har Mac-datorer och vill kunna logga in till Pascal, NPÖ, Libretto, Symfoni, Nationella kvalitetsregister eller andra system som kräver säker inloggning med SITHS.

 

Tidigare har Mac-användare tvingats att simulera PC-miljö, själva köpa ett fullservicepaket, köpa en PC eller avstått från att använda system som kräver tvåfaktors-inloggning med SITHS. När ni köper Net iD för Mac av oss ingår fri support för era SITHS-användare. Ni kan även beställa kortläsare och tillbehör av oss.

 

Samtliga nationella kvalitetsregister är anpassade för SITHS-inloggning och införs nu succesivt. Inom tandvården krävs SITHS-inloggning för exempelvis för Symfoni och Libretto. Inom vård och omsorg används SITHS-inloggning till journalsystem och för läkemedelsbeställning sedan länge.

 

Som HSA- och SITHS-ombud erbjuder vi alla som är verksamma inom vård och omsorg en fullservicetjänst. Stora och små privata vårdgivare, bemanningsföretag, registeradministratörer, kommunala verksamheter eller andra organisationer - oavsett var i landet ni finns - alla kan få HSA-registrering och SITHS-kort utan att ta ledigt för fotografering och hämtning.

 

Kontakta oss för ytterligare information och beställning av Net iD för Mac.

 

e-post: hsa-siths@e-identitet.se
tel: 018-481 19 00 (val 2)

 

Läs mer om våra HSA- och SITHS-tjänster här.

Visa alla nyheter