Nyheter
2015-10-05   |   Publicerad 02:57

Vi söker en Integrationsarkitekt


Vi söker en Integrationsarkitekt

 

 

Svensk e-identitet AB med huvudkontor i Uppsala är specialiserade på molntjänster för inloggning och signering till webbplatser och applikationer. Tjänsterna stödjer Single Sign On och tvåfaktorsinloggning. Kunderna finns inom alla sektorer, exempelvis finans, transport, IT, tjänstesektorn, skola, kommun, vård och omsorg. Företaget sysselsätter 18 personer. För ytterligare information om företaget, se www.e-identitet.se.

 

Företaget är i en expansiv fas och vi rekryterar olika roller för att möta den stora efterfrågan på företagets tjänster.

 

Roll och ansvar
I rollen som Integraionsarkitekt jobbar du mot befintliga och nya kunder med deras integrationer gentemot våra tjänster. Du tar ansvar för att planera din egen tid ansvarar för leveransen gentemot kunden. Efter analys av kundns behov och teknikval sätter du upp integrationen med hjälp av våra stödsystem, utvecklare och projektledare. I arbetsuppgifterna ingår också att bevaka och utveckla de tekniker och metoder som som vi har för integrationer baserat på omvärldsbevakning. Du kommer att bli en del av ett mindre företag med stor möjlighet att påverka.

 

Bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och arkitektur. De kunder och marknader som du ska arbeta mot är kommun, landsting och privata företag över hela Sverige.

 

Det är ett krav att du har erfarenhet av följande tekniker:

 

- Microsoft Active Directory
- SAML 2.0 / ADFS

 

 

Personliga egenskaper
Du ska ha hög social kompetens och en förmåga att skapa förtroende i alla led. Du är nyfiken, kreativ och har en vilja att utveckla våra tjänster. Du är självgående med stort driv och samtidigt en bra lagspelare med stora tekniska kunskaper om större IT-miljöer.

 

Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hellgren.

jorgen.hellgren@e-identitet.se , 018-481 19 02.

 

Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan.

Visa alla nyheter